visual-1

Over Doesburg

Doesburg Taxaties is opgericht door Edwin Doesburg en is gevestigd in Leidschendam. Edwin is register taxateur en geregistreerd bij het NRVT en ook  register makelaar, geregistreerd bij Vastgoedcert. Doesburg Taxaties is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM.

  • Deskundig
  • Goed bereikbaar
  • Snelle reactie
  • Discreet en integer

ONZE WERKWIJZE

Doesburg Taxaties is opgericht door Edwin Doesburg en is gevestigd in Leidschendam. Edwin is register taxateur en geregistreerd bij het NRVT en ook  register makelaar, geregistreerd bij Vastgoedcert. Doesburg Taxaties is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. Als taxateur en makelaar heb je regelmatig te maken met persoonlijke zaken, discretie en integriteit zijn bij ons dan ook gegarandeerd. Over taxaties: Snelheid in het taxatietraject is natuurlijk belangrijk, echter staat bij ons het leveren van een correct en deskundig onderbouwd taxatierapport bovenaan, zodat uw taxatierapport geen vragen oproept en het doel van het taxatierapport direct kan worden behaald. Over aankoopbegeleiding: wij gaan voor resultaat en ondernemen direct professionele actie zodat er een grote kans is op een succesvolle aankoop van de woning tegen de juiste prijs.

Wat anderen zeggen

“Edwin is gewoon een heel prettig persoon”

H. Topee

“Ook toen het ingewikkelder werd was Edwin onze rots in de branding”

I. Persson

“Het deskundig opgemaakte taxatierapport was binnen 1 dag klaar”

J. Davis

“Edwin is authentiek, integer en correct”

C. Jansen

“Wij zijn zeer goed geholpen door Edwin tijdens de aankoop van onze woning”

K. Schoenmaker

“Edwin is een zeer deskundige taxateur die zijn vak serieus neemt”

N. Dubbelman

Neem contact op

Even telefonisch overleg is altijd prettig, geeft u snel duidelijkheid en zo kunnen wij u direct een goed advies op maat geven. Wilt u een woning laten taxeren dan vragen wij onder andere naar het type woning en of u een tweede marktwaarde wenst voor bijvoorbeeld een verbouwing of verhuurde staat. U kunt ons natuurlijk ook mailen. 

Contact