visual-1

Aankoop­begeleiding

Wilt u een woning kopen? Als NVM aankoopmakelaar kunnen wij u uitstekend begeleiden tijdens het gehele aankooptraject. Van bezichtigingen en het biedingsproces tot aan de afhandeling van de contracten en de overdracht. Wij nemen alle zorgen uit handen gedurende het hele proces.

Kennismaken

  • Directe actie voor een succesvolle aankoop
  • Advies over marktwaarde en haalbaarheid aankoop
  • Deskundig, discreet en integer
  • NVM aankoopmakelaar met groot netwerk

 -overflow-1

Aankoop, één kans

Het aankopen van een huis is een grote beslissing. Er komt waarschijnlijk van alles op u af waar u nog nooit eerder mee te maken heeft gehad. Om alles helder te kunnen blijven zien, is het prettig om naast enthousiasme en doelgerichtheid ook gebruik te kunnen maken van rust, kennis en ervaring. Daarom helpen wij u graag met de aankoop van uw nieuwe woning. Als u een mooie woning heeft gezien dan heeft u één kans om deze te kopen. Wij benutten deze kans volledig en doen een maximale inspanning om het aankooptraject succesvol te laten verlopen.

 step00-2

Volgende

 step00-3

Volgende

 step00-4

Volgende

 step00-5

Volgende

 step00-6

Volgende

 step00-1

Volgende

Stappenplan

Wij streven ernaar om het aankoopproces zo overzichtelijk mogelijk te houden en verloopt volgens de volgende stappen.


 step00-1

Stap 1

Kennismaken en inventarisatie van uw woonwensen.

Tijdens een bezoek of telefonisch overleg nemen wij uw woonwensen door en maken wij een zoekopdracht op maat. Indien er een woning beschikbaar komt dan ontvangt u direct bericht.

 step00-2

Stap 2

Afspraak bezichtiging van de woning.

Als u een woning heeft gezien, via onze berichten of zelf, die u wilt bezichtigen dan maken wij direct een afspraak voor u met de verkopende makelaar. 

 step00-3

Stap 3

Bezichting woning

Voordat wij u begeleiden tijdens het bezoek hebben wij ons voorbereid en alle informatie van de woning bekeken zodat wij alles adequaat met u kunnen  bespreken. Tijdens het bezoek letten wij onder andere op de onderhoudsconditie en de kwaliteit van de afwerking zodat u zich kan focussen op de vraag of u zichzelf in de woning ziet wonen in de toekomst. Na het bezoek volgt een overleg zodat de ervaringen kunnen worden uitgewisseld.

 step00-4

Stap 4

Biedingsproces

Als u de woning wilt kopen dan informeren wij bij de verkopende partij naar de biedingsprocedure. Vervolgens bespreken wij met u de eventuele voorbehouden zoals een bouwkundige keuring of een voorbehoud van verkrijging financiering. Als alles duidelijk is dan brengen wij namens u een bieding uit op de woning en begeleiden wij u in het gehele biedingsproces.

 step00-5

Stap 5

Koop en contracten

Het is gelukt, u heeft de woning gekocht en de verkopende makelaar zal het koopcontract opmaken. Wij regelen, indien van toepassing, de bouwkundige keuring en kunnen u begeleiden naar een tussenpersoon om de financiering te in orde te maken. Wij controleren de koopakte en alle stukken voor u en geven eventuele aanpassingen door, zodat u de zekerheid heeft dat alles klopt. Indien alles correct is dan wordt de akte getekend.

 step00-6

Stap 6

Oplevering woning

Het is zover, u gaat de nieuwe woning betrekken. Wij gaan met u mee naar de inspectie en de notaris en checken of alles goed verloopt. Als er na de oplevering nog vragen zijn dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wat anderen zeggen

“Edwin is gewoon een heel prettig persoon”

H. Topee

“Ook toen het ingewikkelder werd was Edwin onze rots in de branding”

I. Persson

“Het deskundig opgemaakte taxatierapport was binnen 1 dag klaar”

J. Davis

“Edwin is authentiek, integer en correct”

C. Jansen

“Wij zijn zeer goed geholpen door Edwin tijdens de aankoop van onze woning”

K. Schoenmaker

“Edwin is een zeer deskundige taxateur die zijn vak serieus neemt”

N. Dubbelman

Neem contact op

Wilt u advies over onze aankoopbegeleiding, telefonisch overleg is altijd prettig, geeft u snel duidelijkheid en zo kunnen wij u direct een goed advies op maat geven. Mailen kan natuurlijk ook. 

Contact