visual-1

Woningtaxatie

Wij maken woningtaxaties gevalideerd door het NWWI in de regio’s Haaglanden, Leiden, Delft, Zoetermeer, Lansingerland en het Westland. Na opname is het deskundig opgemaakte en goed onderbouwde taxatierapport binnen 1 tot 3 werkdagen gereed.

Taxatie aanvragen

  • Goed onderbouwd taxatierapport
  • Altijd een snelle reactie
  • NVM taxateur met grote database
  • Deskundig, discreet en integer

 -overflow-1

Taxatierapport

Wij gaan zorgvuldig te werk en maken een professioneel en goed onderbouwd taxatierapport zodat er later geen vragen worden gesteld door de geldverstrekker en uw financieringsaanvraag geen vertraging oploopt. Het taxatierapport wordt gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en erkend door alle geldverstrekkers. Wilt u weten wat de kosten zijn voor een taxatie, even telefonisch overleg is altijd prettig, U heeft snel duidelijkheid en wij kunnen u een goed advies op maat geven. U kunt ons natuurlijk ook mailen. 

 step00-2

Volgende

 step00-3

Volgende

 step00-4

Volgende

 step00-5

Volgende

 step00-6

Volgende

 step00-1

Volgende

Stappenplan

Wij streven ernaar om het taxatieproces zo overzichtelijk mogelijk te houden en verloopt volgens de volgende stappen.


 step00-1

Stap 1

Vooronderzoek

Bij het vooronderzoek vragen wij de kadastrale informatie op, bekijken het bestemmingsplan, soort eigendom en eventuele belemmeringen. 

 step00-2

Stap 2

Opvragen documenten

Om het proces snel te laten verlopen ontvangt u van ons een e-mailbericht  met een overzicht van de benodigde documenten. Indien het een appartement betreft dan zijn er recente stukken van de VvE nodig. Indien deze documenten beschikbaar zijn bij de verkopende makelaar dan ontvangen wij deze rechtstreeks.

 step00-3

Stap 3

Afspraak opname

Wij maken op zo kort mogelijke termijn een afspraak voor de opname. Indien  er een verkopende makelaar is dan maken wij de afspraak met de makelaar.

 

 step00-4

Stap 4

Opname in de woning

Tijdens de opname worden er onder andere foto’s gemaakt, wordt de woning ingemeten, de onderhoudsconditie en de locatie bekeken en beschreven.

 step00-5

Stap 5

Uitwerking rapport

Na de opname wordt het rapport direct uitgewerkt en indien alle benodigde documenten aanwezig zijn wordt het rapport binnen 1 tot 3 werkdagen per mail aan u geleverd.

 step00-6

Stap 6

Vragen

Indien u nog vragen heeft dan vernemen wij dat graag.

Wat anderen zeggen

“Edwin is gewoon een heel prettig persoon”

H. Topee

“Ook toen het ingewikkelder werd was Edwin onze rots in de branding”

I. Persson

“Het deskundig opgemaakte taxatierapport was binnen 1 dag klaar”

J. Davis

“Edwin is authentiek, integer en correct”

C. Jansen

“Wij zijn zeer goed geholpen door Edwin tijdens de aankoop van onze woning”

K. Schoenmaker

“Edwin is een zeer deskundige taxateur die zijn vak serieus neemt”

N. Dubbelman

Neem contact op

Even telefonisch overleg is altijd prettig, geeft u snel duidelijkheid en zo kunnen wij u direct een goed advies op maat geven. Wilt u een woning laten taxeren dan vragen wij onder andere naar het type woning en of u een tweede marktwaarde wenst voor bijvoorbeeld een verbouwing of verhuurde staat. U kunt ons natuurlijk ook mailen. 

Contact